Veerle Geerinckx verkozen in het N-VA-partijbestuur

Op 14 maart 2021

Onze burgemeester kreeg afgelopen weekend 175 stemmen van de N-VA-partijraad achter haar naam, een score van 85,55 procent. Dat is de hoogste score van alle 15 verkozen partijbestuursleden. Veerle reageert opgetogen op haar verkiezing. “De volgende jaren zal ik me zoals altijd inzetten om de lokale belangen en de stem van de mensen in het partijbestuur te verdedigen.”

Op weg naar 2024

In het partijbestuur zal Veerle samen onder meer met voorzitter Bart De Wever en ondervoorzitters Lorin Parys en Valerie Van Peel de lijnen uitzetten op weg naar de belangrijke verkiezingen van 2024. Een van de uitdagingen wordt ongetwijfeld het ledencongres dat de partij in de komende jaren plant.

Zes jaar voorzitter partijraad

Met haar verkiezing in het partijbestuur, dat elke week op maandag samenzit, breit Veerle alweer een mooi hoofdstuk aan haar engagement binnen de N-VA. De afgelopen zes jaar was ze al voorzitter van de partijraad, zeg maar het parlement van de N-VA en na het ledencongres het hoogste orgaan binnen de partij. Daarvoor was ze al drie jaar ondervoorzitter van diezelfde partijraad.

N-VA Zemst is bijzonder fier op Veerles verkiezing en wenst haar veel succes toe in het partijbestuur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is