In het bestuur...

Tussen Vilvoorde en Mechelen zijn de Vlaamse taal en cultuur en de rustige open leef- en woonruimte belangrijke aandachtspunten.

Veiligheid, zowel op de weg als thuis, vraagt een inspanning van elke inwoner. In elke deelgemeente een Buurt Informatie Netwerk is maar één voorbeeld van burgerparticipatie en buurtwerking waarvan N-VA Zemst de trekker is!

Transparant bestuur en duidelijk communiceren gaan hand in hand. Sinds N-VA openbare werken en buurtwerking beheert, worden werken beter aangekondigd en omwonenden en handelaars meer betrokken.

Wij vinden het nodig om vooruit te plannen en elk project door te denken alvorens erin te vliegen. Geen dubbel werk maar slim werk!

Zeker in sport zijn we zeer ambitieus en tegelijk realistisch. Iedereen aan het bewegen brengen en gezond leven steunen, kan met kleine budgetten en groot enthousiasme zoals de 10000 stappen bewijzen. Tegelijk investeren we in grote projecten zoals kunstgrasvelden en cultuurzalen, omdat we uit onderzoek weten dat het nuttig en nodig is.

Ruimte voor kinderen en jongeren, van opvang tot jeugdhuis, van sportclub tot schoollokaal: N-VA Zemst zoekt overal naar samenwerkingsmogelijkheden om dure infrastructuur optimaal te laten renderen en de kosten voor iedereen binnen de perken te houden! Dat zorgt voor een bloeiend verenigingsleven met oog voor ouderen en jongeren, cultuur en toerisme en sociale samenhang. Kortom: het is goed leven in Zemst en dat willen we niet veranderen!