Nieuw Vlaams geld voor mobiliteit in Zemst

Op 20 december 2017, over deze onderwerpen: Openbare werken, veiligheid - gezondheid, Zemst

De Vlaamse Regering heeft de investeringsbudgetten voor álle vormen van vervoer opgetrokken tot recordhoogte en dat zal ook voelbaar zijn in Zemst. De planning van het Agentschap Wegen en Verkeer bevat goed nieuws voor de mobiliteit in onze gemeente. “Vlaanderen heeft nog nooit zoveel geïnvesteerd in mobiliteit en dat is goed nieuws voor projecten die al lang op zich lieten wachten”, zegt Roger De Lentdecker, voorzitter van N-VA Zemst, en Schepen van Openbare Werken Veerle Geerinckx. “N-VA is al lang vragende partij om de brug over de E19 en een beter fietspad te realiseren. Nu is er eindelijk een concreet perspectief”.

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts zorgt voor recordinvesteringen in fietsinfrastructuur, waterwegen, openbaar vervoer én weginfrastructuur. Er kan zo volop werk gemaakt worden van vlotter en veiliger verkeer voor alle weggebruikers.

“De wegenwerken op de Carrefourbrug zijn in Zemst lang verwacht, we krijgen eindelijk een betere brug, een opgeknapt wegdek en veilige fietspaden daar!” straalt een fiere schepen van Openbare Werken Veerle Geerinckx.

“Met deze veilige boodschap is het fijn  om 2018 en de uitvoering van deze werken dus tegemoet te stappen!”

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is