N-VA’ers Dirk Van Roey en Dominique Van Haesendonck reiken prijzen Kerstactie uit

Op 12 februari 2020, over deze onderwerpen: Lokale economie
Dirk Van Roey deelt fiets uit

N-VA-schepen van Lokale Economie Dirk Van Roey reikte woensdag samen met de handelaars de hoofdprijzen van de Kerstactie 2019 uit. “In de laatste maand van het jaar zorgen onze handelaars in samenwerking met de gemeente voor een warm Zemst. Groene Kerstbomen, uitgerolde rode lopers en een prijzenpot van in totaal 10.000 euro. Zemst leeft!”, zegt schepen Van Roey enthousiast.

 

Lokale handelaars zijn onmisbaar

Dominique Van Haesendonck, N-VA-gemeenteraadslid en voorzitter van de Zemstse stuurgroep Lokale Economie (momenteel nog Kmo-forum), hielp bij de prijsuitreiking. De hoofdprijzen waren niet min: een e-scooter en twee e-fietsen. Eerder al wonnen tien Zemstenaren 100 euro aan Z-cheques. 75 anderen wonnen Z-cheques ter waarde van 50 euro. “Lokale handelaars zijn onmisbaar voor het sociale weefsel in Zemst. Het doet mij enorm veel plezier dat de Kerstactie opnieuw zoveel succes had”, zegt Dominique Van Haesendonck tevreden.

 

Zemstenaren kopen lokaal

De Kerstactie is een succesvol idee van Dirk Van Roey uit de vorige legislatuur. "Bedoeling is om Zemstenaren te motiveren om hun kerstinkopen bij de lokale handelaars te doen. In ruil voor hun aankopen krijgen onze inwoners krasloten met een tombolanummer op. Uit die nummers worden de winnaars van de hoofdprijzen getrokken. Met de formule van de Kerstactie is iedereen winnaar: de lokale handelaar en de Zemstenaar."

 

Bekijk alle foto’s van de prijsuitreiking op de facebookpagina van Dirk Van Roey.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is