Kermis in Hofstade, met dank aan Dirk Van Roey!

Op 11 september 2020, over deze onderwerpen: Hofstade
kermis

Op 11 september staat de kermis opnieuw in Hofstade. Schepen van Markten en Kermissen Dirk Van Roey kwam met de foorkramers een nieuwe locatie overeen opdat de kermis toch zou kunnen plaatsvinden. “Een kermis betekent plezier voor jong en oud in eigen dorp. Ik ben blij dat we dat plezier opnieuw kunnen aanbieden.”

De kermis in Hofstade is de eerste in groot-Zemst sinds de uitbraak van de coronacrisis. Schepen Van Roey stelde draaiboeken op om ze te kunnen laten plaatsvinden. Met de uitbaters kwam hij overeen dat ze hun plek in de schaduw van de kerktoren inruilden voor de ruime parking aan de Gasthuishofweg. “Er is gekozen voor de parking aan de Gasthuishofweg als nieuwe locatie om één en ander overzichtelijk en veilig te organiseren”, zegt Dirk Van Roey.

Plezier voor jong en oud

Dankzij schepen Van Roey kunnen de Hofstadenaren op een veilige manier opnieuw genieten van hun geliefde attracties. “Of het nu is om eendjes te vangen of om smoutebollen te eten, een kermis betekent plezier voor jong en oud in eigen dorp. Ik dank iedereen die het mee mogelijk heeft gemaakt dat we dat plezier opnieuw kunnen aanbieden”, besluit Van Roey, die er nog op aan herinnert dat kermisbezoekers hun mondmasker moeten dragen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is