Geslaagde Lentereceptie met Zuhal Demir

Op 4 april 2023

Op vrijdag 17 maart organiseerde N-VA Zemst haar Lentereceptie. De gastspreker voor de avond was niemand minder dan Zuhal Demir, Vlaams minister van Omgeving.

 

Naast de andere aanwezigen lokte de receptie tevens zo’n zestig landbouwers met dertig tractoren naar Weerde. Hun voertuigen blokkeerden een tijdlang de straat en bemoeilijkten de toegang voor de minister. Dankzij de aanwezige politieagenten van zone KASTZE werd er een omlegging voorzien en kon het evenement met enige vertraging beginnen.

 

Minister Demir nam naast haar toespraak tevens de tijd om samen met burgemeester Veerle Geerinckx in gesprek te gaan met de landbouwers om te luisteren naar hun bezorgdheden en de desinformatie over het stikstofakkoord tegen te gaan. Het akkoord van de Vlaamse regering moet immers een haalbare en rechtszekere toekomst geven aan de landbouw in Vlaanderen.

 

Burgemeester Geerinckx kijkt terug op een geslaagde avond: “Ik wil graag iedereen bedanken die geholpen heeft om van onze lentereceptie een succes te maken; de Aspi-meisjes Weerde, onze traiteur, de mensen van zone Kastze, de motorbegeleiders, alle aanwezigen, buren, vrienden, ondernemers en alle leden en bestuursleden van N-VA Zemst. Tot slot wil ik ook de boeren bedanken voor hun constructieve houding. Deze receptie zal ons zeker bijblijven!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is