N-VA zet Veerle Geerinckx op kop bij campagne 2018

Op 7 oktober 2017, over deze onderwerpen: Zemst


ZEMST - Veerle Geerinckx is door de Politieke Raad van N-VA Zemst unaniem voorgesteld als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018.

Geerinckx verdiende al haar beleidsstrepen als raadgever op kabinet  van minister Muyters en binnen het Vlaams parlement. Intussen is ze ook al 5 jaar geëngageerd eerste schepen en ze is de drijvende kracht achter heel wat realisaties en hervormingen in  Zemst.

De voorzitter Roger Delentdecker: “Veerle is een straffe madam, als mama van 4 en tegelijk architect blonk  ze altijd al uit om steeds creatieve oplossingen te bedenken voor elke situatie, dat komt bij onze werking goed van pas en we weten zeker dat zij zal stralen als enthousiaste uitdager. Haar leidindinggevende vaardigheden zijn gekend. De ambities voor het hele team liggen alvast erg hoog.  “

Geerinckx: “We willen inderdaad het roer in handen nemen om de koers richting toekomst kordaat te sturen, voor een heel team, voor een Zemst waar wij graag trots op zijn.  Het ligt volledig in mijn aard om met enthousiasme en veel overtuiging deze uitdaging aan te gaan.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is