Kerstboom-en-rode-loper-actie 2016

Op 9 november 2016

Na het succes vorig jaar herhaalt het gemeentebestuur dit najaar de kerstboom-en-rode-loper-actie voor handelaars, zelfstandigen en ondernemingen. Op die manier kunnen ze opnieuw kerstsfeer creëren in onze dorpskernen.

Oproep

Zemstse handelaars met een met vrije toegang voor klanten en/of een etalage kunnen ook in 2016 bij de gemeente een kerstboom en rode loper bestellen om voor hun deur te plaatsen tijdens de eindejaarperiode. Anders dan vorig jaar vragen we deze keer een bijdrage van € 10. Daarvoor ontvangen ze een kerstboom van ongeveer 1,75 á 2 m hoog, een rode loper en een versieringspakketje.

‘Leg de rode loper voor je deur en laat daarmee al je klanten weten dat ze ook tijdens putje winter warm welkom zijn.’ Zegt Dirk Van Roey, schepen van lokale economie. ‘Plaats de kerstboom voor je zaak, versier ‘m en breng zo meer kerstsfeer in heel Zemst!’

Inschrijven

Bestel nu je loper en boom! Geef vóór 17 november 2016 naam en adres van je zaak door aan de dienst Lokale Economie. Je ontvangt een factuur. Eind november worden loper en boom bij je geleverd. Bestel tijdig want ‘op is op’!

Met alle handelaars samen gaan we komende Kerst voor een gezellig Zemst. Vertel het voort!

Deze actie past binnen de campagne Wie zemst, die vindt! en komt naast het initiatief van het gemeentebestuur om ook deze eindejaarperiode in zes deelkernen van Zemst een lichtornament te plaatsen, bovenop de reeds bestaande kerstversiering.

Wie meer informatie wenst kan terecht bij:

Dirk VAN ROEY | schepen van Lokale Economie
T 015 61 88 86 | e-mail: dirk.vanroey [at] zemst.be
GSM 0478 53 00 23

Gemeente Zemst
De Griet 1, 1980 Zemst
T 015 61 88 90 – F 015 62 71 77

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is